Even voorstellen

 

Ik ben Petra Overeem (1971). Zingen en musiceren zijn al vanaf mijn kindertijd mijn passie. Gitaarspelen tijdens heerlijke zangavonden, samen met mijn zus duetten op de blokfuit spelen, anderen leiden en vooral de vreugde delen van samen zingen! Op mijn zestiende leidde ik met veel plezier mijn eerste koor. Een paar jaar later volgde een kinderkoor. Tussendoor heb ik zelf bij meerdere koren gezongen. Sinds een aantal jaar speel ik piano en ukelele. Fijne instrumenten om in te zetten bij het zingen. Want samen met anderen zingen vind ik echt fantastisch. 

Het is mijn missie om jou te laten ontdekken dat je het wel kunt: zingen! Het is mijn passie om jou vreugde te brengen. En hoe kan dat beter dan door te zingen, samen of alleen, stembevrijdend, spontaan meerstemmig of volgens bladmuziek? Zingen is geluk!

Naast het feit dat zingen gewoon fijn is, vind ik het van groot belang de wereld een stukje mooier te maken, iets positiefs bij te dragen aan ons samen leven. Vrede en verbinding staan daarom voor mij hoog in het vaandel. Elkaar ontmoeten, leren kennen, samen plezier hebben en mooie ervaringen op doen.  Hierdoor ontstaan begrip, werkelijk contact en verbondenheid. Een mooie basis voor een vreedzame wereld. 

Ik hoop je te ontmoeten en samen met je te zingen!