Ik ben Petra Overeem (1971) en zingen (en muziek maken) is al heel lang een grote bron van vreugde voor mij. Al op mijn zestiende leidde ik een koor. De blokfluit was op de lagere school mijn eerste instrument. Daar kwam een aantal jaar later de gitaar bij, omdat dat instrument zo heerlijk klinkt. Samen met anderen zingen vond en vind ik echt fantastisch. Sinds een aantal jaar speel ik piano en sinds kort ukelele. Fijne instrumenten om in te zetten bij het zingen.

Het is mijn missie om jou te laten ontdekken dat je het wel kunt: zingen!

Het is mijn passie om jou vreugde te brengen. En hoe kan dat beter dan door te zingen, samen of alleen, stembevrijdend, spontaan meerstemmig of volgens bladmuziek, eenstemmig of meerstemmig? Zingen is een groot geluk!

Naast het feit dat zingen gewoon fijn is, vind ik het van groot belang de wereld een stukje mooier te maken, iets positiefs bij te dragen aan ons samen leven. Verbinding staat daarom voor mij hoog in het vaandel. Elkaar ontmoeten, leren kennen, samen plezier hebben en mooie ervaringen op doen.  Hierdoor ontstaat begrip, werkelijk contact en verbondenheid. Een mooie basis voor een vreedzame wereld. 

 

Ik hoop je te ontmoeten en samen te zingen!