Een heerlijke ontspannen zangavond, dat is All forJoy, het inloopkoor in Deventer van PIO Vocaal. Geen lange partijstudies, geen concerten, maar ontspannen en veel zingen. De algehele leiding is in handen van Petra Overeem. Met veel plezier en enthousiasme laat ze iedereen genieten van de mooie muziek en de warme samenklanken. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Tineke Djurrema. Haar pianospel zit vol kleur en zorgt voor nog meer zangbeleving. 

All for Joy is een ontspannen en plezierig zangmoment voor iedereen die van zingen houdt. We zingen zowel eenstemmige als meerstemmige muziek. Er is tussendoor een korte pauze. Je kunt dan een drankje kopen, of gewoon even met elkaar praten. Consumpties zijn voor eigen rekening. We zingen een keer per maand op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Kenniscentrum Oncologie, Gerard van Swietenstraat 15 in Deventer. 

Van AFJ hoef je geen lid te worden. Je betaalt per keer dat je komt. Een los kaartje kost maar €6,50 per persoon. Ben je van plan om vaker te komen, of met meerdere personen, dan kun je ook een 5-strippenkaart kopen. Deze kost €27,50 en is niet persoonsgebonden. Neem je iemand mee die voor het eerst komt, dan betaal je samen €9. Betalen met pin is mogelijk. Voor meer informatie kun je mailen naar allforjoy@gmx.com of bellen met 06 16335789.

 

De nog komende data van het seizoen 2019-2020 voor All for Joy zijn vrijdag:

13 maart

3 april

8 mei

12 juni

 

Tot ziens bij All for Joy!

 

Tineke (49 jaar) heeft vanaf haar zevende jaar 12 jaar lang klassiek pianoles gehad. In het verleden heeft zij een aantal koren begeleid:  Kol-le-aviv  en Con Amore (Deventer), kinderkoor Little Lights (Deventer). Ook heeft zij 6 jaar als pianiste gespeeld bij Celebrate Orchestra & Choir. Op dit moment is ze betrokken bij Brassa (koor oncologisch centrum Deventer) en Deventer Jeugd Musical. Daarnaast zingt ze bij kamerkoor De Hoventoon.