Zingen In Lelystad (ZIL) is het Lelystadse inloopkoor van PIO Vocaal. Een keer per maand  op zaterdag zingen we met elkaar van 10.30 uur tot 12.30 in Theater Posa, Kempenaar 01-10 te Lelystad. 

Zingen In Lelystad is een ontspannen en plezierig zangmoment voor iedereen die van zingen houdt. De algehele leiding van Zingen In Lelystad is in handen van Petra Overeem. Vol enthousiasme leidt zij het zingen en laat zij mensen genieten van mooie, afwisselende muziek. Het zingen wordt op de piano begeleid door Joshua Buijnink, een enthousiaste en bekwame pianist die het zingen tot een nog groter plezier maakt. 

Bij Zingen In Lelystad zingen we zowel eenstemmige als meerstemmige muziek. Zangplezier staat altijd voorop. Er is ook altijd een goede sfeer te vinden bij Zingen In Lelystad. Tussendoor is er een korte pauze om wat te drinken en/ of met elkaar een praatje te maken. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

De kosten voor ZIL zijn slechts €7,50 per persoon voor een los kaartje. Kom je met meer mensen, of ben je van plan vaak te komen, dan is een 5-strippenkaart een aanrader. Deze kost maar €30 en is niet persoonsgebonden. Neem je iemand mee die voor het eerst komt, dan krijg je nog meer voordeel en betaal je samen €10. Betalen met pin is mogelijk. 

Wil je meer informatie, dan kun je mailen naar zingeninlelystad@ziggo.nl of bellen met 06 16335789.

 

Nog komende data van Zingen In Lelystad 2019-2020:

 

Alle kooractiviteiten zijn tot 1 juni geannuleerd in verband met het coronavirus. Zodra er over 13 juni iets bekend is, zal daarover op deze website worden geïnformeerd. Je kunt wel meedoen met de Facebook livestream, ook als je geen lid van Facebook bent. Kijk daarvoor op Samen zingen ondanks coronavirus. 

 

13 juni 

 

Tot ziens bij Zingen In Lelystad!

 

Joshua Buijnink (40 jaar) woont sinds 1986 in Lelystad en werkt als chemische analist in het laboratorium. Vanaf zijn zesde volgde hij pianoles bij Ina Warger in Lelystad, net als vele andere buurtkinderen. Na 12 jaar trouw klassiek pianoles is Joshua nu ruim 8 jaar bezig met jazz en improvisatie onder toeziend oog van Willem Hellbreker. Hij maakt deel uit van verschillende jazz-bands waaronder Bubblegumm (Noordwijkerhout) en Just the Two of Us (Lelystad), is stand-in pianist van Almost big band The Looters (Nieuw Vennep) en de Q-buskers (Lelystad). Ook begeleidt hij de koren Evergreen en KOORaZON. Verder begeleidt hij de samenzang binnen Evangelische kerk De Pijler en de gevangenis van Lelystad.

 

Reacties van zangers bij Zingen In Lelystad: 

 

'Zingen is heerlijk. Word je vrolijk van en het gaat zo leuk. Compliment. Petra doet het zo goed.' - Eef

'Je krijgt meer lucht.' - Liduine

'Heerlijk, ik verheug me wekenlang dat ik er bij mag horen, dat ik mag zingen zoals voor mij goed is. Ik mag hier mezelf zijn.'  - Roos

'Op zaterdagochten zingen in Posa. Daar kijk ik naar uit. Dirigente Petra met haar onverwoestbare humeur. Het zingen is fijn met z'n allen. Het oefenen van de meest vreemde talen geeft een extra 'kick'.' - Hanneke

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.