Zingen In Lelystad (ZIL) is het Lelystadse inloopkoor van PIO Vocaal. Een keer per maand  op zaterdag zingen we met elkaar van 10.30 uur tot 12.30 in Theater Posa, Kempenaar 01-10 te Lelystad. 

Zingen In Lelystad is een ontspannen en plezierig zangmoment voor iedereen die van zingen houdt. De algehele leiding van Zingen In Lelystad is in handen van Petra Overeem. Vol enthousiasme leidt zij het zingen en laat zij mensen genieten van mooie, afwisselende muziek. Het zingen wordt op de piano begeleid door Joshua Buijnink, een enthousiaste en bekwame pianist die het zingen tot een nog groter plezier maakt. 

Bij Zingen In Lelystad zingen we zowel eenstemmige als meerstemmige muziek. Zangplezier staat altijd voorop. Er is ook altijd een goede sfeer te vinden bij Zingen In Lelystad. Tussendoor is er een korte pauze om wat te drinken en/ of met elkaar een praatje te maken. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

De kosten voor ZIL zijn slechts €7,50 per persoon voor een los kaartje. Kom je met meer mensen, of ben je van plan vaak te komen, dan is een 5-strippenkaart een aanrader. Deze kost maar €30 en is niet persoonsgebonden. Neem je iemand mee die voor het eerst komt, dan krijg je nog meer voordeel en betaal je samen €10. Betalen met pin is mogelijk. 

Wil je meer informatie, dan kun je mailen naar zingeninlelystad@ziggo.nl of bellen met 06 16335789.

 

Nog komende data van Zingen In Lelystad 2019-2020:

29 februari, 14 maart,  18 april, 9 mei, 13 juni 

 

Tot ziens bij Zingen In Lelystad!

 

Joshua Buijnink (40 jaar) woont sinds 1986 in Lelystad en werkt als chemische analist in het laboratorium. Vanaf zijn zesde volgde hij pianoles bij Ina Warger in Lelystad, net als vele andere buurtkinderen. Na 12 jaar trouw klassiek pianoles is Joshua nu ruim 8 jaar bezig met jazz en improvisatie onder toeziend oog van Willem Hellbreker. Hij maakt deel uit van verschillende jazz-bands waaronder Bubblegumm (Noordwijkerhout) en Just the Two of Us (Lelystad), is stand-in pianist van Almost big band The Looters (Nieuw Vennep) en de Q-buskers (Lelystad). Ook begeleidt hij de koren Evergreen en KOORaZON. Verder begeleidt hij de samenzang binnen Evangelische kerk De Pijler en de gevangenis van Lelystad.