'Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten.'  - Gustav Mahler

 

Wil je lekker overdag zingen? Dan is Joy wellicht iets voor jou. Joy is een Lelystads overdagkoor dat vol enthousiasme wereldmuziek zingt in de breedste zin van het woord. Dat kunnen dus traditionals zijn, folk, canons uit allerlei landen, popsongs uit bijvoorbeeld Engeland, Oud-Ierse nummers enzovoort.  Bij Joy wordt meerstemmig gezongen. We hebben zowel mannen als vrouwen in ons koor. Vrouwen die heel laag zingen (tenor) zijn ook van harte welkom!

Plezierig zingen staat voorop, maar natuurlijk oefenen we ook serieus om zo met elkaar iets moois neer te zetten.

De leiding van het zingen is in handen van Petra Overeem. Vol enthousiasme laat zij je zingen en genieten van de mooie muziek. Iedereen is welkom! Er wordt geen stemtest gedaan. Je mag gewoon komen genieten, samen zingen en zo mooie muziek maken. 

We repeteren 3 maal per maand op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De repetities vinden in een ontspannen sfeer plaats in Buurthuis de Windhoek, Ringdijk 187 in Lelystad, Deze plek is ook met de bus heel goed bereikbaar.

Als je lid wordt van Joy betaal je maandelijks contributie, behalve in de zomermaanden. De kosten voor Joy zijn slechts €15 per maand. En de eerste keer is zelfs gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

Meer weten? Zin om mee te doen? Neem dan contact op via info@piovocaal.nl of 06 16335789. 

Mocht je problemen met vervoer hebben, dan is het wellicht mogelijk om met iemand mee te rijden. Neem daarvoor even contact op met Petra Overeem 06 16335789.   

 

Alle kooractiviteiten van Joy zijn tot  1  september geannuleerd in verband met het coronavirus. Zodra er over data daarna iets bekend is, zal daarover op deze website worden geïnformeerd. Je kunt 27 mei wel meedoen met de Facebook livestream 'Samen zingen' ook als je geen lid van Facebook bent. Kijk daarvoor op de betreffende pagina. Vanaf juni (indien de coronamaatregelen dat toelaten) kun je met Zingen In Lelystad en Vrij Uit Zingen online meedoen via Zoom. 

 

 

Reglement Joy
PDF – 408.9 KB 112 downloads