'Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten.'  - Gustav Mahler

 

Wil je lekker overdag zingen? Dan is Joy wellicht iets voor jou. Joy is een Lelystads overdagkoor dat vol enthousiasme wereldmuziek zingt in de breedste zin van het woord. Dat kunnen dus traditionals zijn, folk, canons uit allerlei landen, popsongs uit bijvoorbeeld Engeland, Oud-Ierse nummers enzovoort.  Bij Joy wordt meerstemmig gezongen. We hebben zowel mannen als vrouwen in ons koor. Vrouwen die heel laag zingen (tenor) zijn ook van harte welkom!

Plezierig zingen staat voorop, maar natuurlijk oefenen we ook serieus om zo met elkaar iets moois neer te zetten.

De leiding van het zingen is in handen van Petra Overeem. Vol enthousiasme laat zij je zingen en genieten van de mooie muziek. Iedereen is welkom! Er wordt geen stemtest gedaan. Je mag gewoon komen genieten, samen zingen en zo mooie muziek maken. 

 

We repeteren 2 maal per maand op donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De repetities vinden in een ontspannen sfeer plaats in Theater Posa, Kempenaar 01-10 in Lelystad, 

 

Als je lid wordt van Joy betaal je maandelijks contributie, behalve in de zomermaanden. De kosten voor Joy zijn slechts €12 per maand. Een keer komen kijken of je  het leuk vindt, is gratis.. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

 

Meer weten? Zin om mee te doen? Neem dan contact op via info@piovocaal.nl of 06 16335789. 

Mocht je problemen met vervoer hebben, dan is het wellicht mogelijk om met iemand mee te rijden. Neem daarvoor even contact op.   

 

Alle repetities t/m januari zijn gecanceld.

 

4 en 18 febr

4 en 18 mrt

1 en 15 april

20 en 27 mei

3 en 17 juni (+ gezamenlijke afsluiting van het seizoen)

 

Concert op zaterdagavond 10 april.  

 

 

Reglement Joy
PDF – 408.3 KB 173 downloads