'Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten.'  

 

 

 

Op 15 april hebben we buiten gezongen. Daar is een leuk filmpje van gemaakt. Klik hier om te bekijken!

 

Wil je lekker overdag zingen? Dan is Joy wellicht iets voor jou. Joy is een Lelystads overdagkoor dat vol enthousiasme wereldmuziek zingt in de breedste zin van het woord. Dat kunnen dus traditionals zijn, folk, canons uit allerlei landen, popsongs uit bijvoorbeeld Engeland, Oud-Ierse nummers enzovoort.  Bij Joy wordt meerstemmig gezongen. We hebben zowel mannen als vrouwen in ons koor. Vrouwen die heel laag zingen (tenor of bas) zijn ook van harte welkom!

Plezierig zingen staat voorop, maar natuurlijk oefenen we ook serieus om zo met elkaar iets moois neer te zetten.

De leiding van het zingen is in handen van Petra Overeem. Vol enthousiasme laat zij je zingen en genieten van de mooie muziek. Iedereen is welkom! Er wordt geen stemtest gedaan. Je mag gewoon komen genieten, samen zingen en zo mooie muziek maken. 

We repeteren 2 maal per maand op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De repetities vinden in een ontspannen sfeer plaats in Theater Posa, Kempenaar 01-10 in Lelystad, 

Als je lid wordt van Joy betaal je maandelijks contributie, behalve in de zomermaanden. De kosten voor Joy zijn slechts €12 per maand. Een keer komen kijken of je  het leuk vindt, is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

 

Meer weten? Zin om mee te doen? Neem dan contact op via info@piovocaal.nl of 06 16335789

Mocht je problemen met vervoer hebben, dan is het wellicht mogelijk om met iemand mee te rijden. Neem daarvoor even contact op.   

 

                                                                                                                                                      ~~~

Planning Joy seizoen 2021/2022:

Alle data zijn gecanceld. 

 

Natuurlijk zorgen we ervoor dat het zingen veilig verloopt. De grote zaal van Theater Posa is uitgerust met een geheel vernieuwd, door de gemeente goedgekeurd, ventilatiesysteem. 

Alles onder voorbehoud van de coronamaatregelen. 

 

 

Wat een fijn zonnig weer was het op 20 mei!

 

 

Buiten zingen tijdens de lockdown. Koud, zonnig en oh zo fijn!

Je vindt ons natuurlijk ook op Facebook.  

Reglement Joy
PDF – 408,3 KB 442 downloads