'Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten.'  

 

 

Joy

 

Wil je lekker overdag zingen?

Dan is Joy wellicht iets voor jou. Joy is een Lelystads overdagkoor dat vol enthousiasme wereldmuziek zingt in de breedste zin van het woord. Dat kunnen dus traditionals zijn, folk, canons uit allerlei landen, popsongs uit bijvoorbeeld Engeland, Oud-Ierse nummers enzovoort.  Bij Joy wordt meerstemmig gezongen. We hebben zowel mannen als vrouwen in ons koor. Vrouwen die heel laag zingen (tenor of bas) zijn ook van harte welkom!

 

Zangplezier

Plezierig zingen staat voorop, maar natuurlijk oefenen we ook serieus om zo met elkaar iets moois neer te zetten.
De leiding van het zingen is in handen van Petra Overeem. Vol enthousiasme laat zij je zingen en genieten van de mooie muziek. Iedereen is welkom! Er wordt geen stemtest gedaan. Je mag gewoon komen genieten, samen zingen en zo mooie muziek maken. We streven er niet naar om regelmatig op te treden. Er zijn in principe maximaal 2 optredens per jaar. Het is niet verplicht hier aan mee te doen. Maar vind je het leuk, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

 

Repetities

We repeteren 2 maal per maand op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De repetities vinden in een ontspannen sfeer plaats in Theater Posa in Lelystad, Kempenaar 01-10. De deur is open vanaf 9.45 uur. En natuurlijk is er een pauze om even bij te praten en wat te drinken. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

We zingen niet met losse bladmuziek die je zelf vasthoudt (al blijft dat mogelijk), maar vanaf een groot scherm waarop de bladmuziek staat afgebeeld. Heel handig! Je hoeft niets meer vast te houden, wordt moeiteloos meegenomen in de muziekstukken en kunt lekker ontspannen zingen. 

 

Lid worden? 

Op dit moment hebben we ongeveer 40 leden. Als je lid wordt van Joy betaal je maandelijks contributie, behalve in juli en augustus. Je kunt bij Joy met pin of contant betalen. Je mag ook meerdere maanden tegelijk betalen.  

De kosten voor Joy zijn slechts €10 per maand. Een keer komen kijken of je  het leuk vindt, is gratis. Meer weten? Zin om mee te doen? Neem dan contact op via info@piovocaal.nl of 06 16335789.

 

                                                                                                               ~~~

Planning Joy seizoen 2022/2023

 

5 en 19 april

10 en 24 mei

7 en 14 juni

14 juni gezamenlijke lunch (o.i.d.) als jaarafsluiting

 

Buiten zingen tijdens de lockdown. Koud, zonnig en oh zo fijn!

 

 

Op 15 april 2021 hebben we buiten gezongen. Daar is een leuk filmpje van gemaakt. Klik hier om te bekijken!

Hieronder een opname van Scarborough Fair, opgenomen vanuit de tenorpartij. Dit was tijdens een repetitie voor het optreden in de Leyakkers.

Kun je even een beetje proeven van wat we doen. 

Reglement Joy
PDF – 408,3 KB 946 downloads