Wat missen we het zingen en de verbinding met elkaar! Gelukkig hebben we in maart, april en mei via Facebook met elkaar gezongen. 

Omdat voor veel mensen samen in een groep zingen nog niet mogelijk is, maar we natuurlijk wel willen zingen, zijn er deze zomer 2 mogelijkheden om online mee te zingen.

Allereerst is er deze zomer het online inloopkoor. Dat vindt plaats op een woensdagavond, 1 x per maand. Je kunt dan meedoen via Zoom Meetings van 20.00 uur tot uiterlijk 21.15 uur. Kosten zijn slechts €2,50. We zullen dan met name canons en nummers met eenvoudige meerstemmigheid zingen, van over de hele wereld. Toch fijn om zo met elkaar in verbinding te zijn, al is het dan op afstand.

Wil je mee doen met het online inloopkoor? Stuur me een mail of meld je aan via de winkelwagen hiernaast. Aanmeldingen op de dag zelf kun je tot vier uur van tevoren via de website of mail doen.  Ben je later, neem dan eerst even telefonisch contact op. Uitleg over Zoom krijg je per mail toegestuurd. Deze kun je ook hieronder downloaden. Zoom is een gratis videobelprogramma. Je hebt hiervoor een computer of tablet of telefoon nodig met een camera en geluid. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt, dan kun je ook een keertje vooraf oefenen met mij, zodat je op de dag zelf fijn mee kunt doen. Het kan prettig zijn een koptelefoon of 'oortjes' te gebruiken. 

 

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen. 

 

Nog komende data online inloopkoor:

8 juli en 12 augustus

 

De tweede mogelijkheid om online te zingen is op de maandagavonden 22 juni, 20 juli en 24 augustus bij het Vrij Uit Zingen. Hieraan kun je zowel live als online via Zoom Meetings meedoen. De kosten van Online Vrij Uit Zingen zijn ook slechts €2,50 per keer.

Wil je live meedoen, dan kan dat ook. Uiteraard zorgen we ervoor dat we veilig zingen. Hier zorgen we onder andere voor door genoeg ruimte tussen de zangers, een ruime zaal en 2 korte pauzes.

Wil je live of online medoen met Vrij Uit Zingen, klik dan hier.

 

Zoom
PDF – 507.4 KB 42 downloads

Online inloopkoor via videobelprogramma Zoom van 20.00 uur tot +/- 21.15 uur.

 

Wist je dat zingen niet alleen fijn is, maar ook heel gezond?

  • Zingen ontspant en geeft energie.
  • Zingen geeft een geluksgevoel.
  • Zingen vermindert stress en angst.
  • Zingen heeft een positieve invloed op je concentratievermogen.

Zingen is dus voor iedereen gezond. Of je lekker in je vel zit, moe bent of lachend door het leven gaat, zingen is goed voor je.