Positief

Verbindend

Krachtig

Licht

Ontspannen

Samen

 

Hoe meer verbondenheid, hoe meer begrip. Hoe meer begrip, hoe meer acceptatie. Hoe meer acceptatie, hoe meer vrede.

 

Songs of Light

 

Be the light you wish to see on earth!

 

Songs of Light is ontstaan vanuit een diep verlangen om samen zingend op de bres staan, een (liefdevolle) vuist te maken voor vrede. Dat is wat we nodig hebben, wat deze wereld nodig heeft. Positieve kracht, verbondenheid tussen mensen en volkeren. Hoe meer verbondenheid, hoe meer begrip. Hoe meer begrip, hoe meer acceptatie. Hoe meer acceptatie, hoe meer vrede. Songs of Light wil daar nadrukkelijk aan bijdragen. Zo samen zingen is een waardevol, verbindend moment waarin krachten worden gebundeld en de wereld weer een klein beetje mooier wordt. 

De liederen die bij Songs of Light worden gezongen gaan vooral over licht, vrede en liefde. Het zijn korte, eenvoudige liederen. Eenvoud is kracht, ook als je samen zingt. Door de eenvoud kun je lekker in een nummer zakken, want over de noten hoef je je dan niet druk te maken. Zo ontstaat er ruimte om ontspannen mee te doen en te genieten van het plezier van samen zingen. De liederen worden vaak eenstemmig aangeleerd, maar we zingen ook canons en liederen met eenvoudige meerstemmigheid. Het zingen wordt begeleid op de piano of ukelele. 

Songs of Light is een inloopzanggroep. Of je nu een keer komt of vaker, dat maakt niet uit. Je kunt altijd zo 'inhaken' en meezingen. 

 

Maandag 13 maart is gecanceld!!!
Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad

Hieronder een fragment van een song gezongen tijdens Songs of Light.