Spontane opname van het nummer I'll bring you light. Gezongen tijdens Songs of Light. 

Be the light!

 

Songs of Light is een licht, ontspannen zangmoment, opgezet vanuit de behoefte om iets positiefs en krachtigs te verspreiden in donkere tijden. Puntjes van licht, kracht, hoop en liefde delen waardoor hoopvolle en positieve verbindingen ontstaan. Licht, liefde en kracht die zich op deze manier verspreiden. Zo sterken en versterken we elkaar. En hoe kun je dat krachtiger doen dan door te zingen? Als je zingt krijg je energie. Als je samen zingt, deel je energie. Als je zingt, laat je jezelf horen. Zingen is gezond!

De liederen die bij Songs of Light worden gezongen gaan over licht, vrede, liefde en kracht. Omdat dat is wat we willen delen en zingend willen verspreiden. Het zijn korte, eenvoudige liederen die veel worden herhaald. Eenvoud is kracht, ook als je samen zingt. Door de eenvoud kun je lekker in een nummer zakken, want over de noten hoef je je dan niet meer druk te maken. Zo ontstaat er ruimte om ontspannen mee te doen en te genieten van het plezier en de kracht van het samen zingen. Zo bundelen we onze krachten om licht te verspreiden.

Songs of Light is een inloopactiviteit. Je hoeft geen lid te worden om mee te doen. Je betaalt per keer dat je meedoet. De kosten zijn €5. Songs of Light vindt regelmatig plaats. Houd de website in de gaten voor volgende data of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

 

                                                                                                ~~~

 

Zingen tijdens de lockdown

Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen periode alleen online gezongen, overdag. Wil je nog kijken naar en meezingen! met een online Songs of Light van eerdere maanden, kijk dan hiernaast. De teksten vind je hieronder. 

 

We gaan in de maand mei buiten zingen als het weer dat toelaat. Zodra er data bekend zijn, zullen deze hier worden vermeld. 

 

Online meedoen is gratis. Wil je toch iets doneren voor het meedoen, klik dan hier.  Alvast bedankt daarvoor.

 

Songs Of Light 6 April 21
PDF – 208.5 KB 9 downloads
Songs Of Light Maart
PDF – 245.1 KB 27 downloads
Zoom
PDF – 518.5 KB 93 downloads

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is het fijn om toch met elkaar te zingen, live, op afstand en online. Ondanks de afstand is er toch elke keer een fijne groep mensen bij elkaar die vol plezier en verbinding zingt. Eenvoudige teksten, eenvoudige melodieen, met een krachtige boodschap. Positiviteit in deze ingewikkelde periode.

Ik ben dankbaar voor het fijne zingen, voor de warmte onder elkaar, voor de liefdevolle verbinding tijdens en door het zingen. En ik wens dat ons zingen veel lichtpuntjes, vrede en liefde uitstraalt naar anderen. 

 

 

 

 

Wil je kijken of luisteren wat we hebben gedaan? Klik hier:

Songs of Light 6 april 2021

Songs of Light 22 maart 2021

Songs of Light 12 maart 2021

 

Meer video's van Songs of Light kun je vinden op www.facebook.com/PIOVocaal

Live Video Songs Of Light Facebook PIO Vocaal
PDF – 299.8 KB 100 downloads