Be the light you wish to see on earth!

 

 

Positief

Verbindend

Krachtig

Licht

Ontspannen

Samen

Songs of Light is een licht, ontspannen zangmoment, opgezet vanuit de behoefte om iets positiefs en krachtigs te verspreiden in donkere tijden. Puntjes van licht,  liefde en vrede delen en verspreiden om elkaar te sterken en versterken. En hoe kun je dat krachtiger doen dan door te zingen? Als je zingt krijg je energie. Als je samen zingt, deel je energie. 

De liederen die bij Songs of Light worden gezongen gaan over licht, vrede, liefde en kracht. Omdat dat is wat we willen delen en zingend willen verspreiden. Het zijn korte, eenvoudige liederen die veel worden herhaald. Eenvoud is kracht, ook als je samen zingt. Door de eenvoud kun je lekker in een nummer zakken, want over de noten hoef je je dan niet druk te maken. Zo ontstaat er ruimte om ontspannen mee te doen en te genieten van het plezier en de kracht van het samen zingen. De liederen worden veelal eenstemmig aangeleerd, maar we zingen ook canons en liederen met eenvoudige meerstemmigheid. Daarnaast is er veel ruimte voor spontane meerstemmigheid. 

Songs of Light is een inloopzanggroep. Of je nu een keer komt of vaker, dat maakt niet uit. Je kunt altijd zo 'inhaken' en meezingen. Er wordt begeleid op de gitaar of piano.

 

Meedoen met Songs of Light is vanaf heden (juni 2021) gratis. De reden daarvan is dat ik het van groot belang vind dat zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid worden gesteld om mee te doen met deze positieve bijdrage aan ons samen leven. Wil je toch iets doneren, dan alvast mijn hartelijke dank!

Consumpties zijn voor eigen rekening.

                                                                                                ~~~

Zingen tijdens de lockdown

Door de coronamaatregelen hebben we t/m april alleen online gezongen. Wil je nog kijken naar en meezingen! met een online Songs of Light van eerdere maanden, kijk dan hiernaast. De teksten vind je hieronder. 

 

We mogen weer binnen zingen. Dus dat gaan we ook weer doen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat dit veilig verloopt. 

 

Planning 2021:

donderdag 5 augustus
dinsdag 7 september
dinsdag 5 oktober
dinsdag 2 november
dinsdag 7 december

 

10.30 uur tot 12.00 uur
Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad
Toegang is gratis.

 

Het is nog steeds nodig om te reserveren (coronamaatregel). Dit kan vooraf, maar ook 'aan de deur'.  
Klik hier om je aan te melden om op 5 augustus en/ of 7 september in Posa mee te zingen. Dit kost niets en verplicht tot niets.

 

Je kunt op 5 augustus ook thuis meedoen via Zoom, dat is ook gratis. Stuur even een bericht als je de Zoomlink wilt ontvangen. 
Je kunt ook meedoen op Facebook via www.facebook.com/PIOVocaal op het moment zelf, of op een later moment.
Let op! Exact om 10.30 uur gaat de Facebooklivestream aan. Eerder zie je dus ook nog niet dat je mee kunt doen. Als je via Facebook meedoet, is het handig om vooraf de teksten uit te printen. Deze vind je op deze pagina uiterlijk een dag van tevoren.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten van Songs of Light, dan kun je je hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van PIO Vocaal. Daarin staan alle data en activiteiten van de komende periode. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden. 

 

Hieronder een fragment van een song gezongen tijdens Songs of Light. 

Je vindt ons natuurlijk ook op Facebook. Daar vind je onder andere links naar filmpjes en voorproefjes van zangmomenten die gaan komen. 

Teksten Sol 5 Aug
PDF – 440,5 KB 1 download
Teksten Sol 6 Juli
PDF – 408,4 KB 17 downloads
Teksten Sol 9 Juni
PDF – 411,7 KB 31 downloads
Songs Of Light 6 April 21
PDF – 208,5 KB 82 downloads
Songs Of Light Maart
PDF – 245,1 KB 106 downloads
Zoom
PDF – 518,5 KB 176 downloads

 

 

 

 

 

 

Wat is het fijn om met elkaar te zingen, live, op afstand en online. Ondanks de afstand is er elke keer een fijne groep mensen bij elkaar die vol plezier en verbinding zingt. Eenvoudige teksten, eenvoudige melodieen, met een krachtige boodschap. Positiviteit in deze ingewikkelde periode.

Ik ben dankbaar voor het fijne zingen, voor de warmte onder elkaar, voor de liefdevolle verbinding tijdens en door het zingen. En ik wens dat ons zingen veel lichtpuntjes, vrede en liefde uitstraalt naar anderen. 

 

 

Wil je kijken of luisteren wat we eerder dit jaar online hebben gedaan? Klik dan op een van onderstaande links:

Songs of Light 6 juli 2021

Songs of Light 9 juni 2021

Songs of Light 6 april 2021

Songs of Light 22 maart 2021

Songs of Light 12 maart 2021

 

Meer video's van Songs of Light kun je vinden op www.facebook.com/PIOVocaal

 

Heb je genoten van Songs of Light? Deel dan deze pagina of like ons. 

Live Video Songs Of Light Facebook PIO Vocaal
PDF – 299,8 KB 177 downloads