Spontane opname van het nummer I'll bring you light. Gezongen tijdens Songs of Light. 

Be the light!

 

Songs of Light is een licht, ontspannen zangmoment, opgezet vanuit de behoefte om iets positiefs en krachtigs te verspreiden in donkere tijden. Puntjes van licht, kracht, hoop en liefde delen waardoor hoopvolle en positieve verbindingen ontstaan. Licht, liefde en kracht die zich op deze manier verspreiden. Zo sterken en versterken we elkaar. En hoe kun je dat krachtiger doen dan door te zingen? Als je zingt krijg je energie. Als je samen zingt, deel je energie. Als je zingt, laat je jezelf horen. Zingen is gezond!

De liederen die bij Songs of Light worden gezongen gaan over licht, vrede, liefde en kracht. Omdat dat is wat we willen delen en zingend willen verspreiden. Het zijn korte, eenvoudige liederen die veel worden herhaald. Eenvoud is kracht, ook als je samen zingt. Door de eenvoud kun je lekker in een nummer zakken, want over de noten hoef je je dan niet meer druk te maken. Zo ontstaat er ruimte om ontspannen mee te doen en te genieten van het plezier en de kracht van het samen zingen. Zo bundelen we onze krachten om licht te verspreiden.

Songs of Light vindt regelmatig plaats. Houd de website in de gaten voor volgende data of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

De eerstvolgende Songs of Light online via Zoom:

Donderdag 28 januari van 11.00 uur tot 12.00 uur

Meedoen is gratis. Wil je toch iets doneren voor het meedoen, klik dan hierAlvast bedankt daarvoor!

 

Let op! Je kunt ook meedoen via Facebook, maar dat begint een kwartier later, dus van 11.15 uur tot 12.00 uur. Ook heerlijk om gewoon alleen naar te luisteren!

 

Wil je 28 januari meedoen via Zoom? Klik dan hier om een  mail te sturen. Je ontvangt dan de link(s) naar Zoom. Informatie over hoe Zoom werkt kun je hieronder downloaden. Als je via Zoom meedoet, hoef je geen teksten te downloaden. Deze verschijnen vanzelf op je scherm. Je kunt vanaf 15 minuten van tevoren inloggen.


Wil je 28 januari meedoen via Facebook, ga dan om 11.15 uur (of later) naar www.facebook.com/PIOVocaal. Let op! Je kunt niet eerder inloggen dan vanaf 11.15 uur. Hieronder kun je informatie downloaden over het meedoen via Facebook. Als je via Facebook meedoet, is het handig de teksten te downloaden. Deze staan hieronder. Je kunt de livevideo op Facebook ook op een later moment bekijken of beluisteren. De links van eerdere Songs of Light staan hiernaast. Wil je meezingen, dan kun je daarvoor de teksten van januari downloaden. Daarin staan ook alle eerdere nummers.

 

 

Songs Of Light Januari
PDF – 396.7 KB 8 downloads
Zoom
PDF – 518.5 KB 58 downloads

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is het fijn om toch met elkaar te zingen, live, op afstand en online. Ondanks de afstand is er toch elke keer een fijne groep mensen bij elkaar die vol plezier en verbinding zingt. Eenvoudige teksten, eenvoudige melodieen, met een krachtige boodschap. Positiviteit in deze ingewikkelde periode.

Ik ben dankbaar voor het fijne zingen, voor de warmte onder elkaar, voor de liefdevolle verbinding tijdens en door het zingen. En ik wens dat ons zingen veel lichtpuntjes, vrede en liefde uitstraalt naar anderen. 

 

 

 

 

Wil je kijken of luisteren wat we hebben gedaan? Klik hier:

Songs of Light 14 januari 2021

Songs of Light 17 november

Songs of Light 16 november

Songs of Light 12 november

Songs of Light 10 november

Songs of Light 7 november 

Songs of Light 5 november 

Songs of Light 20 oktober 2020

 

 

 

 

 

 

 

Live Video Songs Of Light Facebook PIO Vocaal
PDF – 299.8 KB 62 downloads