Be the light you wish to see on earth!

 

 

Positief

Verbindend

Krachtig

Licht

Ontspannen

Samen

Songs of Light is een licht, ontspannen zangmoment, opgezet vanuit de behoefte om iets positiefs en krachtigs te verspreiden in donkere tijden. En hoe kun je dat beter doen dan door te zingen? Als je zingt krijg je energie. Als je samen zingt, deel je energie. 

De liederen die bij Songs of Light worden gezongen gaan over licht, vrede en liefde. Het zijn korte, eenvoudige liederen die veel worden herhaald. Eenvoud is kracht, ook als je samen zingt. Door de eenvoud kun je lekker in een nummer zakken, want over de noten hoef je je dan niet druk te maken. Zo ontstaat er ruimte om ontspannen mee te doen en te genieten van het plezier en de kracht van het samen zingen. De liederen worden veelal eenstemmig aangeleerd, maar we zingen ook canons en liederen met eenvoudige meerstemmigheid. Daarnaast is er veel ruimte voor spontane meerstemmigheid. 

Songs of Light is een inloopzanggroep. Of je nu een keer komt of vaker, dat maakt niet uit. Je kunt altijd zo 'inhaken' en meezingen. 

Consumpties zijn voor eigen rekening.

   

Planning 

Er is geen nieuwe planning voor Songs of Light.

 

Hieronder een fragment van een song gezongen tijdens Songs of Light. 

Je vindt ons natuurlijk ook op Facebook. Daar vind je onder andere links naar filmpjes en voorproefjes van zangmomenten die gaan komen.