Be the light!

 

Songs of Light is een licht, ontspannen zangmoment, opgezet vanuit de behoefte om iets positiefs en krachtigs te verspreiden in donkere tijden. Puntjes van licht, kracht, hoop en liefde delen waardoor hoopvolle en positieve verbindingen ontstaan. Licht, liefde en kracht die zich op deze manier verspreiden. Zo sterken en versterken we elkaar. En hoe kun je dat krachtiger doen dan door te zingen? Als je zingt krijg je energie. Als je samen zingt, deel je energie. Als je zingt, laat je jezelf horen. Zingen is gezond!

De liederen die bij Songs of Light worden gezongen gaan vooral over licht, vrede, liefde en kracht. Omdat dat is wat we willen delen en zingend willen verspreiden. Het zijn korte, eenvoudige liederen die veel worden herhaald. Eenvoud is kracht, ook als je samen zingt. Door de eenvoud kun je lekker in een nummer zakken, want over de noten hoef je je dan niet meer druk te maken. Zo ontstaat er ruimte om ontspannen mee te doen en te genieten van het plezier en de kracht van het samen zingen. Zo bundelen we onze krachten om licht te verspreiden.

Songs of Light vindt op dit moment 2 x per maand plaats. Eenmaal op een ochtend en eenmaal op een avond. Houd de website in de gaten voor volgende data of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Oktober

Dinsdag 20 oktober 10.00 uur tot 11.30 uur Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad

Woensdag 28 oktober 20.00 uur tot 21.30 uur Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad

 

Praktische info

Meedoen met Songs of Light kost €5 per keer. Omdat Songs of Light een inloopzanggroep is, hoef je geen lid te worden en betaal je alleen als je komt.

Het is nodig om vooraf te reserveren i.v.m. met beperkingen op het maximale aantal aanwezigen in een ruimte. Je kunt dit tot een uur van tevoren doen. Op de dag zelf graag telefonisch doorgeven. Op de andere dagen kun je ook een mail sturen. 


Je kunt ter plaatse met pin of contant betalen.

Er is een pauze. Let op! Door de coronamaatregelen mag Theater Posa geen horeca hebben. In de pauze is er dus niets te koop. Het is wel toegestaan een eigen flesje water mee te nemen. 

De zaal is open vanaf 9.45 uur of 19.45 uur. 

UIteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen. Op dit moment geldt ook dat je bij binnenkomst verzocht wordt  je te registreren. 

 

Thuis meedoen

Wil je thuis online meedoen, dan kan dat ook, via een Facebook live video. (Ook als je geen lid van Facebook bent, kun je meedoen.) Of via het videobelprogramma Zoom.  
Je hoeft voor het online meezingen geen entree te betalen. Mocht je toch iets willen betalen, dan kun je dat via de link hieronder doen. Je bent vrij om wel of niet iets te doneren.

 

Via Facebook

Hieronder kun je informatie downloaden over hoe je via Facebook meedoet. Wil je met Facebook meedoen, dan hoef je je niet aan te melden. Wel is het handig om de teksten uit te printen, zodat je lekker mee kunt zingen. De teksten van de muziek kun je hieronder downloaden vanaf 2 dagen van tevoren. Vanaf 2 minuten van tevoren start de livevideo. Dan zie je op Facebook dus het rode 'live' staan en kun je meekijken.  

 

Via Zoom

Wil je meedoen via Zoom, mail me even, dan stuur ik de link door om mee te kunnen doen. Informatie over het gebruik van Zoom kun je hieronder downloaden.  Als je meedoet via Zoom hoef je de teksten niet uit te printen. Deze verschijnen vanzelf op je scherm. 

 

Klik hier als je een vrijwillige bijdragen wilt geven voor het meedoen met Songs of Light. 

 

 

 

 

 

 

Dankbaar!

 

Wat was het fijn, afgelopen dinsdagochtend 20 oktober in Theater Posa. In deze spannende tijden 6 fysiek aanwezige zangers, 5 'zoom'zangers en nog een aantal zangers op Facebook. Een fijne groep mensen bij elkaar die vol plezier en verbinding zongen. Een voudige teksten, eenvoudige melodieen, met een krachtige boodschap. Positiviteit in deze voor velen beangstigende periode. 

Ik ben dankbaar voor het fijne zingen, voor de warmte onder elkaar, voor de liefdevolle verbinding tijdens en door het zingen. En ik wens dat ons zingen veel lichtpuntjes, vrede en liefde uitstraalt naar anderen. 

 

Wil je kijken wat we hebben gedaan? Klik hier: Songs of Light 20 oktober 2020

 

Songs Of Light 28 Oktober
PDF – 399.9 KB 2 downloads
Songs Of Light 20 Oktober
PDF – 414.2 KB 12 downloads
Live Video Songs Of Light Facebook PIO Vocaal
PDF – 299.8 KB 23 downloads
Zoom
PDF – 518.5 KB 4 downloads