'Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.' - Plato

 

Vrij Uit Zangavonden zijn avonden waar er alle ruimte is om veel en ontspannen te zingen. Geen lange repetities, geen ingewikkelde partijen aanleren, maar eenvoudige melodieën die snel meegezongen kunnen worden. De teksten die we zingen zijn voor het merendeel Engelstalig, maar we zingen ook in andere talen. De muziek bestaat uit eenvoudige, korte nummers met teksten die het hart kunnen raken.  Er wordt veel herhaald bij de Vrij Uit Zangavonden. Door de eenvoud en de herhaling ontstaat als vanzelf ruimte voor spontane meerstemmigheid. Zingen vanuit je hart, vanuit wie je bent, geeft een extra dimensie aan het zingen. De Vrij Uit Zangavonden zijn een warm zangmoment. Het zingen wordt begeleid op de piano.

Vrij Uit Zangavonden vinden 1 x per maand plaats op een vrijdagavond aan het einde van de maand van 20.00 uur tot 21.30. Je hoeft geen lid te worden om mee te kunnen doen. Vrij Uit Zangavonden kosten maar 5 euro per keer en vinden plaats in Lelystad-Haven, Wogmeer 9. Er is parkeerplek op het Wogmeer, maar ook vlakbij op de Wormer (naast basisschool de Sluis) en op de Ringdijk. Vanaf 19.45 uur ben je welkom. Betalen met pin is mogelijk. 

In verband met het aantal zitplaatsen is het fijn als je je even aanmeldt. Dit kan via mail (info@piovocaal.nl) of telefoon/whatsapp (0616335789). Dit kan tot een uur voor de start van de Vrij Uit Zangavond. Heb je nog vragen, dan kun je natuurlijk contact opnemen.

 

Leuke aanbieding om kennis te  maken met Zingen In Lelystad en Vrij Uit Zangavonden: 

Combinatiekaart voor 1 x Zingen In Lelystad en 1 x Vrij Uit Zingen in november, december of januari voor €10. 

 

Data 2020

24 januari

21 februari

26 maart

24 april

29 mei

26 juni

 

Luisterfragment van een Vrij Uit Zangavond.