'Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.' - Plato

 

Vrij Uit Zangavonden zijn avonden waar er alle ruimte is om veel en ontspannen te zingen. Vrij Uit Zingen is een inloopzanggroep. We zingen eenvoudige nummers die je snel mee kunt zingen. De teksten die we zingen zijn voor het merendeel Engelstalig, maar we zingen ook in andere talen. De muziek bestaat uit eenvoudige, korte nummers met teksten die het hart kunnen raken.  Er wordt veel herhaald bij de Vrij Uit Zangavonden. Door de eenvoud en de herhaling ontstaat als vanzelf ruimte voor spontane meerstemmigheid. Zingen vanuit je hart, vanuit wie je bent, geeft een extra dimensie aan het zingen. De Vrij Uit inloopzanggroep laat je ervaren dat jouw stem er mag zijn zoals deze is en dat je mag klinken zoals je bent. Je krijgt handreikingen om op ontspannen wijze te zingen en te leren ontdekken hoe vrij je kunt zingen. Vrij Uit Zingen is een warm zangmoment waarbij heel veel samen wordt gezongen. Het zingen wordt begeleid op de piano.

 

Je hoeft geen lid te worden om mee te kunnen doen. Vrij Uit Zingen kost maar 5 euro per keer. Betalen met pin is mogelijk.  Heb je nog vragen, dan kun je natuurlijk contact opnemen.

 

                                                                                                                 ~~~ 

 

Zingen tijdens de lockdown

Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen periode alleen online gezongen, overdag. Wil je nog kijken naar en meezingen! met een online Vrij Uit Zingen van eerdere maanden, kijk dan hiernaast. De teksten vind je hieronder. Online meedoen is gratis. Wil je toch iets doneren voor het meedoen, klik dan hier. Alvast bedankt daarvoor!

 

Planning:

Donderdag 27 mei
Theater Posa op het terras of binnen (dit is nog onduidelijk)

19.30 uur tot 21.00 uur

Maandag 31 mei
Theater Posa op het terras of binnen (dit is nog onduidelijk)
19.30 uur tot 21.00 uur

 

Maandag 28 juni

Theater Posa

19.30 uur tot 21.00 uur

Live meedoen kost €5.
Ook thuis online mee te doen via Zoom, dat is gratis.
Klik hier om je aan te melden. 

Wil je toch iets doneren voor het online meedoen, klik dan hier.  Alvast mijn hartelijke dank daarvoor!

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten van Vrij Uit Zingen, dan kun je je hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van PIO Vocaal. Daarin staan alle data en activiteiten van de komende periode. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden. 

 

VUZ Teksten 4 Maart 2021
PDF – 415.1 KB 50 downloads
Teksten VUZ 4 Febr 2021
PDF – 401.7 KB 59 downloads
Teksten Vrij Uit Zingen 7 Jan 2021
PDF – 394.2 KB 94 downloads
Zoom
PDF – 518.5 KB 103 downloads
Live Video Facebook PIO Vocaal
PDF – 299.8 KB 62 downloads