'Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.' - Plato

 

Vrij Uit Zangavonden zijn avonden waar er alle ruimte is om veel en ontspannen te zingen. Geen koor, maar een inloopzanggroep. Er worden geen ingewikkelde partijen aangeleerd, de eenvoudige melodieën kunnen snel meegezongen worden. De teksten die we zingen zijn voor het merendeel Engelstalig, maar we zingen ook in andere talen. De muziek bestaat uit eenvoudige, korte nummers met teksten die het hart kunnen raken.  Er wordt veel herhaald bij de Vrij Uit Zangavonden. Door de eenvoud en de herhaling ontstaat als vanzelf ruimte voor spontane meerstemmigheid. Zingen vanuit je hart, vanuit wie je bent, geeft een extra dimensie aan het zingen. De Vrij Uit inloopzangavonden zijn een warm zangmoment. Het zingen wordt begeleid op de piano.

Vrij Uit Zingen vindt 1 x per maand plaats op een avond. Er is een korte pauze. Op dit moment is er geen horeca, dit is een overheidsmaatregel i.v.m. corona. Je mag wel zelf een flesje water meenemen. 

Je hoeft geen lid te worden om mee te kunnen doen. Vrij Uit Zingen kost maar 5 euro per keer. Betalen met pin is mogelijk.  Heb je nog vragen, dan kun je natuurlijk contact opnemen.  

We houden ons aan de algemeen geldende coronamaatregelen.

 

Op 7 januari 2021 was er Vrij Uit Zingen online. Wil je hier nog naar kijken? Klik dan hier.

 

Zodra er een nieuwe datum voor Vrij Uit Zingen is, zal deze hier komen te staan. 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten van Vrij Uit Zingen, dan kun je je hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van PIO Vocaal. Daarin staan alle data en activiteiten van de komende periode. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden. 

 

Teksten Vrij Uit Zingen 7 Jan 2021
PDF – 394.2 KB 25 downloads
Zoom
PDF – 518.5 KB 43 downloads
Live Video Facebook PIO Vocaal
PDF – 299.8 KB 11 downloads