'Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.' - Plato

 

Vrijuit zingen. Dat is precies wat we doen tijdens Vrij Uit Zangavonden.

Ontspannen zingen temidden van anderen. 

Vrij Uit Zingen is een inloopzanggroep. Je kunt komen wanneer je wilt en betaalt ook alleen dan. De nummers die worden gezongen zijn eenvoudig, zodat je snel mee kunt zingen. De teksten zijn voor het merendeel Engelstalig, maar we zingen ook in andere talen. Muziek en teksten die het hart kunnen raken. 

Er wordt veel herhaald tijdens de Vrij Uit Zangavonden. Door de eenvoud en de herhaling ontstaat als vanzelf ruimte voor spontane meerstemmigheid. 

Zingen vanuit je hart, vanuit wie je bent, geeft een extra dimensie aan het zingen. De Vrij Uit inloopzanggroep laat je ervaren dat jouw stem er mag zijn zoals deze is en dat je mag klinken zoals je bent. Je krijgt handreikingen om op ontspannen wijze te zingen en te leren ontdekken hoe vrij je kunt zingen.

Vrij Uit Zingen is een warm zangmoment waarbij heel veel samen wordt gezongen. Het zingen wordt begeleid op de piano, gitaar of ukelele. 

Je hoeft geen lid te worden om mee te kunnen doen. Vrij Uit Zingen kost maar 5 euro per keer. Betalen met pin is mogelijk.  Heb je nog vragen, dan kun je natuurlijk contact opnemen.

Er is een korte pauze. Consumpties zijn voor eigen rekening.

                                                                                                              ~~~ 

Planning:

Er wordt gewerkt aan een nieuwe planning voor 2022. Alle data in 2021 zijn vervallen.

 

Voor het beoefenen van kunst en cultuur,  waar zingen natuurlijk ook onder valt, is geen coronatoegangsbewijs nodig.

 

Zingen tijdens de lockdown

Door de coronamaatregelen hebben we in het begin van dit jaar alleen online gezongen, overdag. Wil je nog kijken naar en meezingen! met een online Vrij Uit Zingen van eerdere maanden, kijk dan hiernaast. De teksten vind je hieronder. 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten van Vrij Uit Zingen, dan kun je je hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van PIO Vocaal. Daarin staan alle data en activiteiten van de komende periode. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden. 

 

Je vindt ons natuurlijk ook op Facebook. Daar vind je onder andere links naar filmpjes en voorproefjes van zangmomenten die gaan komen. 

VUZ Teksten 4 Maart 2021
PDF – 415,1 KB 189 downloads
Teksten VUZ 4 Febr 2021
PDF – 401,7 KB 196 downloads
Teksten Vrij Uit Zingen 7 Jan 2021
PDF – 394,2 KB 240 downloads
Zoom
PDF – 518,5 KB 237 downloads
Live Video Facebook PIO Vocaal
PDF – 299,8 KB 203 downloads