Vrij Uit Zingen is een zangmoment vol ruimte om jouw stem te laten klinken in vrijheid. Voor iedereen kan dat iets anders zijn. Misschien vind je het heerlijk om de melodie te zingen. Dan is daar alle ruimte voor. Wil je meer in de laagte zingen, of juist hoger of houd je van varieren? Ook goed. Ieder mag zijn/ haar eigen stem laten klinken zoals fijn is. Zo ontstaat met elkaar een hartverwarmende samenklank. 

De muziek die we zingen bestaat uit eenvoudige, korte nummers met teksten die het hart kunnen raken, waarbij herhaling de kracht van het zingen is. Door de eenvoud en de herhaling ontstaat er ruimte voor spontane meerstemmigheid. Zingen vanuit je hart, vanuit wie je bent, geeft een extra dimensie aan het zingen. Vrij Uit Zingen is een warm zangmoment. 

Het zingen wordt begeleid op de piano.

 

Vrij Uit Zingen gaat van start op vrijdag 28 juni van 20.00 uur tot 21.30 en kost 5 euro per keer. Plaats: Wogmeer 9 Lelystad-Haven.

Graag aanmelden via mail (info@piovocaal.nl) of telefoon/whatsapp (0616335789). Dit kan tot een uur voor de start van Vrij Uit Zingen. Betalingen gaan contant.

 

Data 2019: 28 juni, 26 juli, 23 augustus, 27 september, 25 oktober en 29 november.