'Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.' - Plato

 

Vrij Uit Zangavonden zijn avonden waar er alle ruimte is om veel en ontspannen te zingen. Geen koor, maar een inloopzanggroep. Er worden geen ingewikkelde partijen aangeleerd, de eenvoudige melodieën kunnen snel meegezongen worden. De teksten die we zingen zijn voor het merendeel Engelstalig, maar we zingen ook in andere talen. De muziek bestaat uit eenvoudige, korte nummers met teksten die het hart kunnen raken.  Er wordt veel herhaald bij de Vrij Uit Zangavonden. Door de eenvoud en de herhaling ontstaat als vanzelf ruimte voor spontane meerstemmigheid. Zingen vanuit je hart, vanuit wie je bent, geeft een extra dimensie aan het zingen. De Vrij Uit inloopzangavonden zijn een warm zangmoment. Het zingen wordt begeleid op de piano.

Vrij Uit Zingen vindt 1 x per maand plaats op een avond. Er is een korte pauze. 

Je hoeft geen lid te worden om mee te kunnen doen. Vrij Uit Zingen kost maar 5 euro per keer. Betalen met pin is mogelijk.  Heb je nog vragen, dan kun je natuurlijk contact opnemen.  Wil je nog kijken naar en meezingen! met een online Vrij Uit Zingen van eerdere maanden, kijk dan hiernaast. De teksten vind je nog hieronder.

We houden ons aan de algemeen geldende coronamaatregelen.

 

Op donderdag 4 maart is er Vrij Uit Zingen online van 11.00 uur tot 12.00 uur via Zoom. Dit wordt ook via Facebook uitgezonden, maar dan van 11.15 tot 12.00 uur.  Meedoen is gratis. Wil je toch iets doneren voor het meedoen, klik dan hier.  Alvast mijn hartelijke dank daarvoor!

 

Wil je meedoen via Zoom, mail me even, dan stuur ik de link door om mee te kunnen doen. Informatie over het gebruik van Zoom kun je hieronder downloaden. De teksten verschijnen vanzelf op je scherm. 

 

Wil je meedoen via Facebook, ga dan op de juiste datum om 11.15 uur (of later) naar www.facebook.com/PIOVocaal. Let op! Je kunt niet eerder inloggen dan vanaf 11.15 uur. Hieronder kun je informatie downloaden over het meedoen via Facebook. Als je via Facebook meedoet, is het handig de teksten te downloaden. Deze staan vanaf een dag van te voren op deze pagina. Je kunt de live video op Facebook ook op een later moment bekijken of beluisteren. Zie de link hiernaast. Ook heerlijk om gewoon alleen naar te luisteren!

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten van Vrij Uit Zingen, dan kun je je hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van PIO Vocaal. Daarin staan alle data en activiteiten van de komende periode. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden. 

 

Teksten VUZ 4 Febr 2021
PDF – 401.7 KB 19 downloads
Teksten Vrij Uit Zingen 7 Jan 2021
PDF – 394.2 KB 50 downloads
Zoom
PDF – 518.5 KB 55 downloads
Live Video Facebook PIO Vocaal
PDF – 299.8 KB 25 downloads