Vrijuit Pop

 

Heb je zin om lekker pop nummers te zingen? Maar toch ook een beetje te oefenen om het meerstemmig te maken? Durf je het aan om zelf je eigen noten te bepalen? Of zou je dat willen leren? Kom dan meedoen met ‘Vrijuit Pop’.

Op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur, een keer per maand, zingen we vrijuit popsongs. We beginnen met de melodie en daarna bouwen we uit naar meerstemmigheid. Niet volgens een partituur, maar gewoon spontaan. Dat is echt leuk! Een uitdaging en een ontdekkingstocht naar wat jij zelf fijn vindt om te doen. En dat kan natuurlijk ook gewoon de melodie zijn.

Petra Overeem begeleidt je hierbij vol enthousiasme op de piano of ukelele. Samen zingen is een groot plezier en dat plezier staat hierbij hoog in het vaandel. Heerlijk ontspannen samen mooie klanken maken en uit volle borst zingen. Wat wil je nog meer?

Het zingen vindt plaats in Lelystad. Graag even aanmelden als je mee wilt doen. De eerste planning voor 2023 volgt z.s.m.

 

In december hebben we een speciale bijeenkomst, namelijk Vrijuit Kerst.

14 december 2022
Tijd: 15.00 uur tot 17.00 uur (met pauze)
Plaats: Theater Posa, Kempenaar 01-10 in Lelystad (kleine zaal)
Entree: €5 p/p
Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Op woensdag 14 december is er Vrijuit Kerst. Lekker met elkaar kerstsongs zingen. Oude vertrouwde nummers als stille nacht, maar ook nieuwere songs als white christmas en happy christmas. Een fijn moment met elkaar ontspannen kerstsongs zingen, zoals we ook bij Vrijuit Pop doen.

Je kunt ter plaatse betalen met pin of contant. Wil je je aanmelden? Klik dan hier