Inloopkoor Zingen Met Petra

 

‘Zingen Met Petra’ is een fijn en uniek zangmoment. Het doel van inloopkoor Zingen Met Petra is om op ontspannen wijze samen te zingen. Veel zingen, het genieten van mooie klanken en plezier in het zingen staan centraal. Zingen Met Petra is een maandelijks zangmoment op zaterdagochtend, waar iedereen welkom is die van zingen houdt. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Iedereen is welkom bij Zingen Met Petra!
Omdat Zingen Met Petra een zogenaamd inloopkoor is, hoef je geen lid te worden. Je betaalt alleen wanneer je komt. De muziek die wordt gezongen bestaat onder meer uit popsongs, traditionals, wereldmuziek enz. Er wordt meestal meerstemmig gezongen, zowel aangeleerd als spontaan meerstemmig. De nummers zijn over het algemeen snel te leren, zodat het zingen echt een feestje wordt. Natuurlijk wordt er geoefend, maar ingewikkelde partijstudies of lang op elkaar wachten horen er niet bij.

Zingen Met Petra staat onder de bezielende leiding van Petra Overeem. Met humor en vol enthousiasme geeft zij mensen de ruimte om op ontspannen wijze samen te zingen. Het zingen wordt door haar begeleid met ukelele of piano.

De teksten en eventuele bladmuziek worden op een groot scherm geprojecteerd. Je hoeft dus geen map of papier vast te houden, maar je kunt ontspannen meekijken op het scherm. Natuurlijk is er ook een pauze, zodat je met elkaar kunt praten en wat kunt drinken. De consumpties betaal je zelf. De entree kun je ter plaatse betalen met pin of contant.

Op zaterdag 20 januari vindt de try-out plaats. Ben je nieuwsgierig? Kom dan lekker meedoen! En nodig natuurlijk ook je buren en vrienden uit om fijn samen te zingen en er zo een zangfeestje van te maken. Je hoeft je voor Zingen Met Petra niet aan te melden van tevoren. Dit mag natuurlijk wel. Klik dan hier of stuur een bericht.

 

TRY-OUT

Zaterdag 20 januari 2024
Theater Posa, Kempenaar 01-10 (grote zaal)
10.30 uur - 12.30 uur
Normale prijs: €5 p/p
Try-out prijs 20 januari: €2,50 p/p 
Drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Zaterdag 24 februari, 16 maart, 20 april, 1 juni

Theater Posa, Kempenaar 01-10 (grote zaal)
10.30 uur - 12.30 uur
Entree: €5 p/p
Drankjes zijn voor eigen rekening.
Neem je iemand mee die voor het eerst meedoet bij PIO Vocaal, dan betaal je samen €6.

 

Hier vind je de flyer van Zingen Met Petra van januari 2024. Voor eigen gebruik of om uit te delen. 

Flyer Jan 24
Afbeelding – 226,0 KB 10 downloads