Chanting for Peace

In verbondenheid met jezelf en de ander zingen over vrede. Vrede voor de wereld, voor jezelf, voor je buren, voor Europa, voor vrienden met ruzie, voor…

Eens in de twee a drie maanden vindt Chanting for Peace plaats. Op dit moment in Theater Posa, een hele prettige plaats om te zijn. We zingen omdat zingen fijn is, maar met name zingen we om vrede te versterken en te verspreiden.

Kernwoorden voor wat deelnemers ervaren tijdens Chanting for Peace:

Compassie; vrede; kracht en nabijheidsgevoel; spiritualiteit; harmonie; gebundelde aandacht en energie voor vrede; liefde; een glimlach; loslaten; energie; vertrouwen, blijheid; de kracht van samen; rust; vrede met jezelf is vrede met de ander; dankbaarheid.

We zingen eenvoudige liederen waarvan een deel meerstemmig wordt aangeleerd en een deel spontaan meerstemmig is. De bijeenkomsten zijn in drie stukken verdeeld. Het eerste deel bestaat uit het oefenen van de te zingen songs met daarna een pauze. Het tweede deel bestaat uit vreugdevol samen zingen omdat het zo heerlijk is om te doen, met het geweldige doel om vrede te versterken. Het derde deel bestaat uit ‘let the song sing you’. We laten de liederen bij ons binnekomen, gaan erin mee en laten als vanzelf onze stem meeklinken. Een hele krachtige manier van zingen en zijn, met natuurlijk vrede als thema.

Chanting for Peace kost slechts €5. Mocht de €5 entree een beletsel zijn om mee te kunnen doen, neem dan even contact op met Petra Overeem om te bespreken wat mogelijk is.

 

Planning:

Dinsdag 31 oktober 2023
Dinsdag 2 januari 2024

10.30 tot 12.30 uur, Theater Posa (kleine zaal) Kempenaar 01-10 in Lelystad
Entree: €5 (consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen)

Meedoen? Meld je dan aan via het formulier, whatsapp of mail

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van activiteiten van PIO Vocaal, meld je dan aan voor de Nieuwsbrief

 

CFP 31 okt 23
Afbeelding – 217,3 KB 8 downloads

Download hiernaast de flyer van Chanting for Peace van 31 oktober 2023, om uit te delen of zelf te gebruiken.