Zingen is de kortste weg naar de ziel. 

 

Stembevrijding

 

Stem geven aan wat er in je leeft, is heerlijk!

 

Bij PIO Vocaal kun je ook terecht voor stembevrijding, een bijzondere, krachtige manier om jezelf te uiten. Niet praten, maar zingen, vaak zonder woorden.

Stembevrijding is laten klinken wat er in je leeft: blijdschap, boosheid, pijn, verdriet, woede, verlangen, vreugde en ga zo maar door. Door middel van zingen en klank maken geef je hier uiting aan en kunnen deze gevoelens gaan stromen. Kun je loslaten, jezelf omarmen in wie je bent, de vreugde ervaren van er helemaal mogen zijn. Tegelijkertijd ervaar je de enorme rijkdom van zingen vanuit je hart.

Stembevrijding is zingen en klinken op een doorleefde manier. Dat kan tijdens een individuele sessie, maar ook in workshops, vrijuit zingen, meditatief zingen enzovoort.

Belangstelling?
Je kunt een afspraak maken voor een eerste, gratis, individuele (of duo) sessie van 45 minuten, om kennis te maken en te ervaren.
Vervolgafspraken kosten €30 per uur. Een sessie van een half uur of 45 minuten is ook mogelijk. 

Er worden geregeld workshops gegeven. Heb je belangstelling of een vraag, neem dan contact op. 

 

Klik hier voor een filmpje over stembevrijding..

Ervaringen van deelnemers:

Wat een verrassing was deze workshop stembevrijding. Ik wist vooraf niet goed wat ik mij erbij voor moest stellen, maar samen met Petra die dit zo professioneel aanpakt, was het een enorm fijne ervaring. Het voelde zo vrij en ik had het gevoel dat liefde door mij heen stroomde. Een echte aanrader. 
Emilie

 

Het voelde heel fijn om de vreugde over dit zingen door mij heen te voelen stromen. Mijn handen tintelden ervan. Echt fijn, deze sessies stembevrijding.
Inge

 

Ik vond het heel spannend om solo te zingen in de groep en durfde het eerst ook niet. Maar aan het einde kreeg ik een nieuwe kans en die heb in met beide handen aangegrepen. Ik voelde mij gesteund door de groep en door Petra en heb stem kunnen geven aan wat er in mij leefde. Dat was enorm bevrijdend. 
Jan