Muziek is de taal van het hart, de taal die iedereen begrijpt.   - Berthold Auerbach

 

Zing met je hart

Let the song sing you...

Zingen vanuit je hart, niet vanuit je hoofd. Meditatief zingen. Dat doen we bij 'Zing met je hart'.

Door te zingen vanuit je hart, kun je je gedachten loslaten, met overgave zingen. Door de ruimte die dan ontstaat kun je meebewegen op de klanken van de muziek, in alle vrijheid die er is. Van 'hoofdbewustzijn' ga je naar 'hartbewustzijn', ben je in verbinding met wat er in je hart leeft en klinkt dit in je zang mee.  

De songs die worden gezongen bij 'Zing met je hart' zijn kort. Veel liederen bestaan uit een paar woorden of enkele zinnen die veel herhaald worden. De kracht hiervan is dat je niet na hoeft te denken over wat je zingt. Dit geeft nog meer ruimte om het lied door je heen te laten stromen. In plaats van dat jij het lied laat klinken, laat het lied jou klinken. Een bijzondere, krachtige, rijke ervaring die innerlijke vrede kan versterken. De songs hebben woorden van wijsheid in zich, gaan vaak over vrede, verbinding met je zelf, liefde, kracht en verstilling. We zingen veelal in het Engels en Nederlands, soms ook in een andere taal. 
Een en ander wordt begeleid met piano of ukelele. 

'Zing met je hart' vindt slechts enkele keren per jaar plaats. Hou hiervoor de agenda van PIO Vocaal in de gaten of meld je aan voor de Nieuwsbrief zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden. 

 

Planning:

Woensdag 3 juli 2024
19.15 uur - 21.15 uur
Bij Petra thuis in Lelystad
Er is ruimte voor +/- 15 deelnemers.
Entree: €5 (inclusief consumpties)

Wil je meedoen? Graag even aanmelden.

Hieronder de flyer van 3 juli 2024. Voor jezelf of om met anderen te delen.

Zing Met Je Hart 3 Juli PIO Vocaal Jpg
Afbeelding – 247,4 KB 10 downloads