'Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten.'  

 

 

Joy 2.0

 

Joy 2.0 is een overdagkoor, met op dit moment ongeveer 35 leden, bestaande uit mannen en vrouwen die van zingen houden en natuurlijk van een goede sfeer en gezelligheid. Want ook dat is bij Joy 2.0 van groot belang.
Er wordt met name meerstemmige wereldmuziek gezongen meestal met begeleiding van de piano, maar soms ook a capella of begeleid op een ander instrument. Alle stemsoorten zijn van harte welkom bij Joy 2.0. 
Vrouwen die heel laag zingen (tenor of bas) zijn zeer welkom!

 

Zangplezier staat bij Joy 2.0 voorop, maar natuurlijk oefenen we ook serieus om zo met elkaar iets moois neer te zetten. We treden in principe niet op. Wel organiseren we 1 of 2 keer per jaar een uitvoering in Theater Posa voor onszelf, onze eigen achterban en andere belangstellenden. 

De leiding van Joy 2.0 is in handen van Petra Overeem. Het is haar passie om mensen vreugde te brengen.  Vol enthousiasme laat zij je zingen en genieten van de mooie muziek. 

De repetities vinden 2 maal per maand op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats in de grote zaal van Theater Posa in Lelystad.  Natuurlijk is er een pauze om even bij te praten en wat te drinken. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

 

Als je lid wordt van Joy betaal je maandelijks contributie, behalve in juli en augustus. Je kunt bij Joy met pin of contant betalen. Je mag ook meerdere maanden tegelijk betalen.  

De kosten voor Joy zijn slechts €8 per maand. Meer weten? Zin om mee te doen? Neem dan contact op via info@piovocaal.nl of 06 16335789.

Wil je graag een keer meekijken en meedoen bij Joy, dan is 7 februari een perfect moment daarvoor. We starten dan namelijk met veel nieuwe muziek. Leuk om dan gelijk mee te kunnen doen. 

 

Planning Joy 2.0 Seizoen 2023/ 2024

6 en 20 maart (27 maart inhaalrepetitie van 21 februari)

3 en 17 april

8 en 22 mei

5 en 26 juni

 

Reglement Joy 2 0
PDF – 71,2 KB 105 downloads