Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Een deel van de huidige mogelijkheden staat hieronder. 

 

 

Wekelijks

Workshop ‘Ik zit met iets…’

Hoe heerlijk is het om als je met iets zit, dit met anderen te delen. Even van je af praten, je beklag doen, gewoon alleen even benoemen wat er is. Daar knapt een mens van op. Soms is er iets meer nodig dan dat. En soms is het pakje dat je te dragen hebt heel erg zwaar. In alle gevallen is het fijn en gezond om je te uiten. Tijdens de workshops ‘ik zit met iets…’ is er alle ruimte om ‘jouw ding’ te laten klinken in zang en klank, daarbij gesteund door de klanken van anderen. Iedere deelnemer komt aan de beurt tijdens deze workshop.

 

Er is elke week de mogelijkheid om je aan te melden voor een workshop ‘ik zit met iets…’. Deze workshop vindt alleen plaats als er zich 3 of 4 personen hebben gemeld. Deze sessies vinden op dit moment bij mij thuis plaats en zijn daarom relatief goedkoop. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost €10 p/p.

 

Workshop 'Ik heb iets nodig...'

Of je nu blij bent en je vreugde van de daken wilt schreeuwen, verdrietig, bang of teleurgesteld, of je nu geraakt bent door iets moois of boos bent, deze workshop is er voor jou. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om haar/ zijn 'punt' in te brengen en aan te geven welk verlangen erachter schuil gaat. Met elkaar gaan we (een deel van) dat verlangen vormgeven. En natuurlijk zingen we daarbij, soms alleen, soms samen. 

 

Er is elke week de mogelijkheid om je aan te melden voor deze workshop. Deze workshop vindt alleen plaats als er zich 3 of 4 personen hebben gemeld en duurt ook ongeveer 1,5 uur. In principe vinden deze sessie bij mij thuis plaats, maar op verzoek kan het ergens anders. De kosten bedragen €10 p/p, exclusief de huur voor een eventuele ruimte.

Planning workshops 

Wil je je aanmelden voor een workshop 'Ik zit met iets...' of een workshop 'Ik heb iets nodig...', klik dan hier. Of neem telefonisch contact op. 

 

Workshop Stembevrijding
Vrijdag 4 november van 10.00 uur tot (uiterlijk) 12.30 uur 
Bij mij thuis in Lelystad
€17,50 p/p  (inclusief koffie/thee)
Maximaal 5 personen  

Laten klinken wat er in je leeft. Richtthema's zijn liefde, pijn en verdriet. 
Er is deze keer geen vast thema. 

 

Klik hier om je op te geven voor deze workshop of neem even telefonisch contact op.