Regelmatig vinden er workshops plaats. Deze workshops zijn erop gericht om jezelf op een creatieve manier te uiten. Niet met papier, of verf, of klei of welk ander materiaal dan ook, maar met je stem. Je laat je stem klinken, alleen of samen met anderen. Een hele fijne manier van zingen. 

 

Workshop Vrijuit Zingen
Zaterdag 13 april
10.00 uur tot uiterlijk 12.30 uur
Kosten: €10 (inclusief drankjes)
Minimaal 6 personen
Bij Petra thuis in Lelystad

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar zingen op klanken en soms op woorden. Vrijuit! Je laat klinken wat er in je leeft, samen met anderen. Het is een feest om zo in vrijheid te zingen. Te laten stromen wat gehoord wil worden. Ik kan je deze workshop van harte aanbevelen. Er komen meerdere thema’s voorbij, onder andere liefde, alleen zijn en kracht. Je kunt ook zelf een thema inbrengen. 
Er zijn geen solo’s.

 

Wil je meer informatie? Neem dan even contact op
Heb je nooit eerder stembevrijding gedaan en wil je weten wat het is voordat je je voor een van deze workshops inschrijft, maak dan een gratis kennismakingsafspraak (45 minuten).


Aanmelden

Het is de bedoeling dat je je van te voren aanmeldt. Klik daarvoor hier. Je kunt ter plaatse betalen met pin of contant.
Voor alle workshops geldt dat deze alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen. Uiterlijk 2 dagen van tevoren word je hierover geïnformeerd. 

 

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe data, meld je dan aan voor de nieuwsbrief
Op alle activiteiten van PIO Vocaal zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Download hier de folder voor een workshop. Voor eigen gebruik of om uit te delen.

flyer vrijuit zingen april 24
Afbeelding – 245,6 KB 11 downloads