Workshop 'Zing het uit!', zaterdag 14 oktober
1400 uur tot 16.30 uur
Theater Posa, Kempenaar 01-10
Kosten: €10 (exclusief drankjes)
Maximaal 15 personen, minimaal 6

Een spetterende, krachtige middag vol zang en klank. Samen klinken en zingen in tweetallen, groepjes of met elkaar. Zingen omdat het zo fijn is. Geen vaste songs, maar muziek die vanuit je hart opklinkt. Soms hard, soms zacht. Soms vreugdevol, soms boos. Alles wat er in je leeft mag er zijn en mag je laten klinken. In vrijheid. Heerlijk!
Er zijn geen solo's. 

 

Workshop Stembevrijding, vrijdag 17 november
10.00 uur tot uiterlijk 12.30 uur
Kosten: €15 (inclusief drankjes)
Maximaal 6 personen
Bij mij thuis in Lelystad

 

Geschikt voor mensen met en zonder ervaring met stembevrijding.

Stembevrijding is een hele fijne manier van zingen, zowel samen als alleen. Zingen vanuit je hart. Laten klinken wat er in je leeft. Met pianobegeleiding of een ander fijn instrument, of zonder. Dat kan natuurlijk ook.  Zingen is vreugdevol en bevrijdend. Samen klank maken geeft de ruimte om voluit te gaan. Alleen zingen geeft de mogelijkheid om helemaal jouw geluid te laten klinken.

 

We gaan tijdens deze workshop zowel samen als in groepjes als solo zingen. Er is geen vast thema. Je kunt zelf een thema inbrengen of meeliften op de thema’s die voorbij komen, bijvoorbeeld vreugde, vrede, boosheid, verdriet, geluk enzovoort. 
Wil je meer informatie? Neem dan even contact opHeb je nooit eerder stembevrijding gedaan en wil je weten wat het is voordat je je voor deze workshop inschrijft, maak dan een gratis kennismakingsafspraak (45 minuten).

 

 

Download hier de folder voor een van de workshops. Voor eigen gebruik of om uit te delen.

Zing Het Uit Workshop 14 Okt 23
Afbeelding – 224,8 KB 5 downloads
Workshop Stembevrijding 17 11 23
Afbeelding – 218,4 KB 3 downloads

Aanmelden

Het is de bedoeling dat je je van te voren aanmeldt. Klik daarvoor hier. Je kunt ter plaatse betalen met pin of contant.

Voor alle workshops geldt dat deze alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen. Uiterlijk 2 dagen van tevoren word je hierover geïnformeerd. 

 

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe data, meld je dan aan voor de nieuwsbrief
Op alle activiteiten van PIO Vocaal zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.