Workshop 'ik, nu en in de toekomst'
Vrijdag 13 januari 2023
10.00 uur tot (uiterlijk) 12.30 uur 

Bij mij thuis in Lelystad
€17,50 p/p  (inclusief koffie/thee)
Maximaal 6 personen  

Heerlijk om in het nieuwe jaar te starten met waar je nu staat en ook een blik te werpen op je toekomst. Welke verlangens heb je? Welke onuitgesproken verlangens zitten nog diep in je weggestopt? Hoe klink je nu? Hoe voel je je? Waar verlang je naar voor nu en voor dan? Een mooi begin van een nieuw jaar.  

We zingen en klinken veel samen tijdens deze workshop. En soms ook even alleen. 

 

Workshop 'ik zit met iets'
Maandag 13 februari
19.15 uur tot ongeveer 21.00 uur

Bij mij thuis in Lelystad
€12,50 p/p (inclusief koffie/ thee)
Maximaal 6 personen

Hoe heerlijk is het om als je met iets zit, dit met anderen te delen. Even van je af praten, je beklag doen, gewoon alleen even benoemen wat er is. Daar knapt een mens van op. Soms is er iets meer nodig dan dat. En soms is het pakje dat je te dragen hebt heel erg zwaar. In alle gevallen is het fijn en gezond om je te uiten. Tijdens de workshops ‘ik zit met iets…’ is er alle ruimte om ‘jouw ding’ te laten klinken in zang en klank, daarbij gesteund door de klanken van anderen. Iedere deelnemer komt aan de beurt tijdens deze workshop.

 

Workshop 'Ik heb iets nodig...'

Of je nu blij bent en je vreugde van de daken wilt schreeuwen, verdrietig, bang of teleurgesteld, of je nu geraakt bent door iets moois of boos bent, deze workshop is er voor jou. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om haar/ zijn 'punt' in te brengen en aan te geven welk verlangen erachter schuil gaat. Met elkaar gaan we (een deel van) dat verlangen bezingen.  

Er is elke week de mogelijkheid om je als groepje van 3 of 4 aan te melden voor deze workshop. Datum en tijd gaan in overleg. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur. In principe vinden deze sessie bij mij thuis plaats, maar op verzoek kan het ergens anders. De kosten bedragen €10 p/p, exclusief de huur voor een eventuele ruimte.

 

Aanmelden

Wil je je als groepje aanmelden voor een workshop 'Ik heb iets nodig...', neem dan even (telefonisch) contact op.  

Voor alle workshops geldt dat deze alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen. Uiterlijk 2 dagen van tevoren word je hierover geïnformeerd. 

Wil je je aanmelden voor een workshop, klik dan hier.

Je kunt betalen met pin of contant.