Workshop 'Hoe klink ik?'
Donderdag 22 juli 2021
Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad (kleine zaal)
10.00 uur tot 12.30 uur
€15

Hoe klink ik eigenlijk? Dat is de vraag die centraal staat tijdens deze workshop. In een kleine groep gaan we hiermee aan de slag. 

Hoe klink ik als ik blij ben? Hoe klink ik als ik nadenk? Hoe klink ik als ik afgewezen ben voor een nieuwe baan? Hoe klink ik als ik met beide benen stevig op de grond sta? Hoe klink ik als ik hoofdpijn heb. Hoe klink ik als ik ruzie heb gemaakt met de buren? Hoe klink ik als ik de liefde wil bezingen. En vul zelf maar verder in. De hele dag door gebeuren er dingen in en om ons heen. Al die dingen, hoe klein of groot ook, hebben invloed op ons. Blijven we er stil bij, dan blijft het in ons zitten. Geven we er stem aan, dan krijgt het de vrijheid om er te mogen zijn. Hoe heerlijk om als je 's ochtends opstaat en de zon schijnt lekker, de vreugde van een nieuwe dag te bejubelen. Hoe fijn ook om andere ervaringen ruimte te geven om te klinken. Hoe fijn als je je eigen kracht versterkt door er geluid aan te geven en er van te genieten! Deze workshop is een ontdekkingstocht naar hoe je klinkt en de bevrijding die het laten klinken wat er in je leeft, geeft. Tijdens de gehele workshop is er aandacht is voor iedereen die meedoet.

We klinken en zingen soms samen, vaker alleen of in 2-tallen.

Aanmelden? Klik hier

 

Workshop 'Hoe klink ik samen?'
Zaterdag 21 augustus

Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad (grote zaal)
10.00 uur tot 12.00 uur
€12,50

Samen zingen en klinken is een bijzonder ervaring. Ineens zijn er andere geluiden en andere personen met wie je hebt te dealen. Wat voor effect heeft het zingen en klinken van de ander op mij? En wat doet mijn zang met de ander? Is er harmonie tussen ons? Ga ik zachter zingen of juist harder? Pas ik mijn klanken aan, ga ik mee met de ander of houd ik vast aan mijn eigen idee? Interessante vragen die ineens allemaal gaan spelen. 

Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe het is om in duo's te klinken, in groepjes en in een grote groep. We zingen geen bestaande liederen, maar maken vooral zingend klank in alle vrijheid die we onszelf toestaan.
Verschillende thema's komen tijdens het zingen en klinken aan bod zoals 'ik mag er zijn', 'liefde' en 'vrijheid'.

Aanmelden? Klik hier.