Workshop 'Hoe klink ik?' 
Thema's: Vreugde en boosheid
Donderdag 30 september 
Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad (kleine zaal)
10.00 uur tot 12.30 uur
€15
6-8 personen

(er zijn nog 2 plaatsen)

 

Tijdens deze workshop ga je laten klinken wat er in je leeft. Dit kan voor iedereen gelijk zijn of juist totaal verschillend. Als je bijvoorbeeld aan liefde denkt, dan kan dat verbonden zijn met zachtheid, pijn, vreugde, verdriet, kracht en noem maar op. Dat is voor iedereen anders en op elk moment anders.
Tijdens deze workshop komen bovenstaande thema's en eigen onderwerpen aan bod. Het kan dus zijn dat je de liefde of vrijheid die in je zit laat opklinken. Maar dat kan ook boosheid zijn om iets dat je kwijt bent: je baan, je geliefde, je vakantie... Of de vreugde van het moeder worden, je nieuwe relatie, het prachtige weer enzovoort. Alles mag klinken, stem krijgen en gehoord worden. 
Je zingt in duo's, soms in de hele groep en ook solo. 

Een boeiende workshop in een kleine groep.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Deze workshop vindt regelmatig plaats. De thema's die aan bod komen wisselen. Daarnaast komen ook altijd eigen thema's aan bod. Meerdere keren deze workshop volgen kan dan ook zonder problemen.

Wil je meedoen? Dan is het nodig om te reserveren. Klik hier om te reserveren.

 

Workshop 'Hoe klink ik samen?'
Thema's: Liefde, vreugde, dankbaarheid 

Zaterdag 23 oktober
Theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad (grote zaal)

14.00 uur tot 16.30 uur
€15
12-16 personen

 

Een slechte nacht gehad, ruzie gemaakt of ineens verliefd? Dat doet iets met je. Er beweegt iets in je. Misschien boosheid, angst, woede of blijdschap. Daar geluid aan geven, is bevrijdend. Of je je nu oké voelt of onzeker, onrustig of blij, stem geven aan wat er in je speelt, is fijn. Tijdens deze workshop ga je dat doen, tegelijk met anderen. 

Samen zingen en klinken is een bijzonder ervaring. Ineens zijn er andere geluiden en andere personen met wie je hebt te dealen. Wat voor effect heeft het zingen en klinken van de ander op mij? En wat doet mijn zang met de ander? Is er harmonie tussen ons? Ga ik zachter zingen of juist harder? Pas ik mijn klanken aan, ga ik mee met de ander of houd ik vast aan mijn eigen idee? Interessante vragen die ineens allemaal gaan spelen. Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe het is om in groepjes te klinken en in een grote groep. We zingen geen bestaande liederen, maar maken vooral zingend klank in alle vrijheid die we onszelf toestaan.

Een interessante ontdekkingstocht naar wat mag klinken en bezongen worden. 

 

Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Deze workshop vindt regelmatig plaats. De thema's die aan bod komen wisselen. Ook wordt er altijd afgestemd op degenen die aanwezig zijn. Hierdoor is de inhoud iedere keer anders. Meerdere keren deze workshop volgen kan dan ook zonder problemen.

Wil je meedoen? Dan is het nodig om te reserven. Klik hier om te reserveren.