All for Joy (AFJ) is het inloopkoor in Deventer van PIO Vocaal. Eén keer per maand op vrijdagavond zingen we met elkaar heerlijke muziek. De algehele leiding is in handen van Petra Overeem. Met veel plezier en enthousiasme laat ze iedereen genieten van de mooie muziek en de warme samenklanken. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Tineke Djurrema. Haar pianospel zit vol kleur en zorgt voor nog meer zangbeleving. 

All for Joy is een ontspannen en plezierig zangmoment voor iedereen die van zingen houdt. We zingen zowel eenstemmige als meerstemmige muziek. Er is tussendoor een korte pauze. Je kunt dan een drankje kopen, of gewoon even met elkaar praten. Consumpties zijn voor eigen rekening. We zingen in 2018 op de 1e of 2e vrijdagavond van de maand van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Kenniscentrum Oncologie aan de Brederodelaan 41 te Deventer. 

Van AFJ hoef je geen lid te worden. Je betaalt per keer dat je komt. Een los kaartje kost maar €6,50 per persoon. Ben je van plan om vaker te komen, of met meerdere personen, dan kun je ook een 5-strippenkaart kopen. Deze kost slechts €27,50 en is niet persoonsgebonden. Neem je iemand mee die voor het eerst komt, dan betaal je samen €7,50. 

De eerstvolgende AFJ datum is vrijdag 11 januari 2019. 

 

Tot ziens bij All for Joy!

 

Wij zitten ook op facebook.

 

 

 

Tineke (49 jaar) heeft vanaf haar zevende jaar 12 jaar lang klassiek pianoles gehad. In het verleden heeft zij een aantal koren begeleid:  Kol-le-aviv  en Con Amore (Deventer), kinderkoor Little Lights (Deventer). Ook heeft zij 6 jaar als pianiste gespeeld bij Celebrate Orchestra & Choir. Op dit moment is ze betrokken bij Brassa (koor oncologisch centrum Deventer) en Deventer Jeugd Musical. Daarnaast zingt ze bij kamerkoor De Hoventoon.