Op 15 mei 2019 is inloopkoor de Vrije Vogels van start gegaan. De Vrije Vogels is het inloopkoor in Bussum dat opgezet is door Lucia Voerman en Liesbeth Lopes Cardozo vanuit de wens om op ontspannen wijze heerlijk te kunnen zingen met elkaar.

Petra Overeem heeft de muzikale leiding over de Vrije Vogels.  Met veel plezier en enthousiasme laat ze iedereen genieten van de mooie muziek en de warme samenklanken. De Vrije Vogels is een ontspannen en plezierig zangmoment voor iedereen die van zingen houdt. We zingen zowel eenstemmige als meerstemmige muziek en ook is er ruimte om je eigen geluid te geven als je het fijn vindt om te improviseren. Er is tussendoor een korte pauze. Je kunt dan een drankje kopen, of gewoon even met elkaar praten. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

Inloopkoor de Vrije Vogels zal meerdere keren per maand bij elkaar komen op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het kerkje aan de Wladimirlaan 10 in Bussum. 

Van de Vrije Vogels hoef je geen lid te worden. Je betaalt per keer dat je komt. Een los kaartje kost maar €7,50 per persoon. Ben je van plan om vaker te komen, of met meerdere personen, dan kun je ook een 5-strippenkaart kopen. Deze kost €30 en is niet persoonsgebonden. Neem je iemand mee die voor het eerst komt, dan betaal je samen €10.00.

 

De volgende Vrije Vogels is woensdag 20 november. 

 

Daarna alle eerste drie woensdagen van de maand met uitzondering van de schoolvakanties: 

 

4, 11 en 18 december, 

8 en 15 januari 2020,

5 en 12 februari,

4, 11 en 18 maart, 

1, 8 en 15 april, 

13 en 20 mei,

3, 10 en 17 juni.

 

Mocht je vragen hebben, dan kun je mailen naar dvvbussum@gmail.com.

Tot ziens bij de Vrije Vogels!