De Vrije Vogels is het inloopkoor in Bussum dat opgezet is door Lucia Voerman en Liesbeth Lopes Cardozo vanuit de wens om op ontspannen wijze heerlijk te kunnen zingen met elkaar.

Petra Overeem heeft de muzikale leiding over de Vrije Vogels.  Met veel plezier en enthousiasme laat ze iedereen genieten van de mooie muziek en de warme samenklanken. De Vrije Vogels is een ontspannen en plezierig zangmoment voor iedereen die van zingen houdt. We zingen zowel eenstemmige als meerstemmige muziek en ook is er ruimte om je eigen geluid te geven als je het fijn vindt om te improviseren. Er is tussendoor een korte pauze. Je kunt dan een drankje kopen, of gewoon even met elkaar praten. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

Inloopkoor de Vrije Vogels zal de eerste drie woensdagen per maand bij elkaar komen (niet in schoolvakanties) van 20.00 uur tot 22.00 uur in het kerkje aan de Wladimirlaan 10 in Bussum. 

Van de Vrije Vogels hoef je geen lid te worden.  Er zijn geen concerten. Je betaalt per keer dat je komt. Een los kaartje kost maar €8 per persoon. Ben je van plan om vaker te komen, of met meerdere personen, dan kun je ook een 5- of 10-strippenkaart kopen. Deze kosten respectievelijk €35 (6 mnd geldig) en €67 (8 mnd geldig)  en zijn niet persoonsgebonden. . Kom je voor het eerst, dan betaal je €5. Betalen met pin is mogelijk. 

 

Wanneer zingen de Vrije Vogels? 

 

Alle kooractiviteiten zijn tot  1  juni geannuleerd in verband met het coronavirus. Zodra er over data daarna iets bekend is, zal daarover op deze website worden geïnformeerd. Je kunt wel meedoen met de Facebook livestream, ook als je geen lid van Facebook bent. Kijk daarvoor op Samen zingen ondanks coronavirus. 

 

3, 10 en 17 juni.

 

Mocht je vragen hebben, dan kun je mailen naar dvvbussum@gmail.com.

Tot ziens bij de Vrije Vogels!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.