Wat is er heerlijker dan lekker ontspannen bij elkaar zitten, zingen en plezier hebben? Niets toch! Daarom deze zomer bij PIO Vocaal vier keer een ontspannen ZomerZangAvond. 

Het ZomerAvondZingen is een fijne zangavond waarbij afwisselend pop- en wereldmuziek wordt gezongen. ZomerAvondZingen is geschikt voor iedereen die van zingen houdt. Of je nu vaak zingt of soms, dat maakt niet uit.
De teksten en/ of bladmuziek zullen op een groot scherm worden geprojecteerd. Dat maakt het meezingen makkelijker. Meestal zal er meerstemmig worden gezongen. De partijen zullen duidelijk worden voorgezongen en aangeleerd, zodat je snel mee kunt zingen.  Geen
lange partijstudies, maar fijn veel samen zingen dus. En dat in een ontspannen sfeer. Helemaal fijn!

Het ZomerAvond Zingen zal plaatsvinden in de grote zaal van Theater Posa, Kempenaar 01-10 in Lelystad. De kosten voor een losse avond zingen zijn €7,50. Ben je van plan om alle avonden te komen (vier keer) dan kun je een 4-rittenkaart kopen voor €24. Deze kaart is niet persoonsgebonden, dus kom je met een groepje, dan kun ook je samen een 4-rittenkaart kopen. Heb je toevallig al een strippenkaart van Zingen In Lelystad, dan kun je deze ook gebruiken voor ZomerAvondZingen.

Er is een pauze van ongveer 20 minuten. Je kunt dan een consumptie kopen aan de bar en gezellig met elkaar praten. Consumpties zijn voor eigen rekening.  

Op dit moment is het nog steeds verplicht om te reserveren en bij aankomst te registeren i.v.m. de maatregelen rondom corona. Reserveren kan vooraf of aan de deur. 

 

Tot ziens bij het ZomerAvondZingen!

 

Het ZomerAvondZingen is op:

Maandag 19 juli
Maandag 26 juli
Maandag 2 augustus
Maandag 9 augustus

 

Plaats: Theater Posa Kempenaar 01-10 Lelystad
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur.
Entree: €7,50

Wil je je alvast aanmelden? Klik dan hier. 

 

 

 

 

Heb je genoten van ZomerAvondZingen? Deel dan deze pagina of like ons.